Noi in Spania
 
alexandriongroup

DESPRE NOI

Noi în Spania este singurul săptămânal care se publică în Spania şi se adresează celor peste 728.000 de români care au rezidenţa în Spania.

Noi în Spania se editează în română din noiembrie 2005

Noi în Spania se distribuie GRATUIT, în municipiile spaniole în care au rezidenţa un număr important de români.

Distribuţia se realizează în peste 400 de puncte: magazine etnice, locutorios, birouri de turism, baruri etc. În plus, distribuitorii noştri oferă săptămânalul Noi în Spania la fiecare sfârşit de săptămână atât în Comunitatea Madrid (la bisericile ortodoxe, la gurile de metrou, staţiile de tren, de autobuz din Madrid), cât şi în Comunitatea Valensiană, Castilla-La Mancha, Catalunia, Andaluzia etc.   

Noi în Spania publică informaţii utile (despre străini, situaţia românilor după intrarea ţării în UE, asigurări sociale, ajutoare sociale, locuinţe, sistemul sanitar etc.), informaţii de la Ministerul Muncii şi Problemelor Sociale, Secretariatul de Stat pentru Emigraţie şi Imigraţie, Comunitatea Madrid, de la alte servicii de administraţie publică; reportaje despre viaţa românilor; sfaturi pentru integrare; ştiri din România, Spania şi întreaga lume.

Noi în Spania are între firmele care îşi fac publicitate în paginile sale: Telefónica, Movistar, Vodafone, Orange, Lyca, Lebara, Western Union, MoneyGram, ″la Caixa″, Banesto, Comunidad de Madrid, Metro de Madrid, Coinstar, Iberia, Austrian Airlines, AlItalia, Carrefour, Renault, companii de transport, restaurante, export şi import etc.